Corona

Coronavirus?!

 

 coronavirus (1)

Update Corona efter pressemødet 11/3

 

Vi opfordrer til, at alle ikke-nødvendige konsultationer aflyses. Det er op til dig selv at vurdere, hvad du finder nødvendigt. Og vi bistår gerne med afklaring.

——-

Vælger du at aflyse din konsultation, vil vi være taknemmelige for, at du giver os besked, så vi kan forberede os bedst muligt.

——-

Det er ikke farligt, at komme til læge. Derfor er du mere end velkommen, hvis behovet er der! Blot vil smitterisikoen mindskes, hvis færre mennesker er til stede på samme tid.

——-

Oplever du akut opståede influenza- eller forkølelseslignende symptomer, som fx feber, hoste, ondt i halsen, snotnæse eller muskelsmerter, skal du IKKE komme i klinikken. Du skal i stedet kontakte os hjemmefra.

——-

Hvad enten du har behov for lægelig sparring, at aflyse en konsultation eller andet Corona/ikke-Corona relateret, er du velkommen til at kontakte os.

——-

Vi foretrækker, at du sender en mail via e-portalen på hjemmesiden. Har du behov for at blive ringet op, skriv da dit telefonnummer. Alternativt kan du ringe til os på 36 45 16 00.
Obs: e-mails besvares så vidt muligt samme dag, afhængigt af belastningen. Men kan aldrig bruges til akutte henvendelser.

——-

Vi bestræber os på, hurtigst muligt, at få et beredskab op at stå. Med flere telefonlinjer end vanligt. Og skiftehold, så vi kan klare hvis medarbejdere i klinikken smittes.

——-

Så find Sydhavnskarmaen frem og lad os stå sammen – i god afstand, som Mette F. siger