Corona

Coronavirus?!

 

 coronavirus (1)

Update Corona….  

Opdateret 26/5-20

Alle borgere kan nu blive testet for, om de har eller har haft COVID-19.

Følg blot link

http://coronaprover.dk/

——-

I lægehuset gælder fortsat at:

Vi skal fortsat holde afstand. Derfor er det vigtigt at ingen kommer uanmeldt (medmindre der er tale om en akut situation), men aftaler fremmøde på forhånd.

——-

Det er ikke farligt, at komme til læge. Derfor er du mere end velkommen, hvis behovet er der! Blot vil smitterisikoen mindskes, hvis færre mennesker er til stede på samme tid.

——-

Vi har mulighed for konsultationer både ved fremmøde, video og telefon. Lægen beslutter sammen med dig, hvilken konsultationstype, der vil være at foretrække.

——-

Vælger du at aflyse din konsultation, vil vi være taknemmelige for, at du giver os besked, så vi kan forberede os bedst muligt.

 ——-

Oplever du akut opståede influenza- eller forkølelseslignende symptomer, som fx feber, hoste, ondt i halsen, snotnæse eller muskelsmerter, skal du IKKE komme i klinikken. Du skal i stedet kontakte os hjemmefra.

——-

Hvad enten du har behov for lægelig sparring, tidsbestilling, at aflyse en konsultation eller andet Corona/ikke-Corona relateret, er du velkommen til at kontakte os.

——-

Vi foretrækker, at du sender en mail via e-portalen på hjemmesiden. Har du behov for at blive ringet op, skriv da dit telefonnummer. Alternativt kan du ringe til os på 36 45 16 00.
Obs: e-mails besvares så vidt muligt samme dag, afhængigt af belastningen. Men kan aldrig bruges til akutte henvendelser.

——-

Vi bestræber os på, at være så tilgængelige som muligt, under de vilkår, som myndighederne udstikker.

——-

Så find Sydhavnskarmaen frem og lad os stå sammen – i god afstand, som Mette F. siger