Ny patient

Velkommen til Sydhavnens Lægehus. 

I vores lægehus bestræber vi os allesammen på at yde både en høj faglig standard og en god patientservice. Vi er lægefagligt opdaterede og lægehuset indgår kontinuerligt i kvalitetssikring og -vurdering efter myndighedernes og de faglige selskabers retningslinjer.

På vores hjemmeside www.sydhavnenslaegehus.dk kan du orientere dig om konsultations- og telefontider, hvilke læger og andet personale du kan møde i klinikken, vaccinationer, regler for receptpligtig medicin, attestpriser, kroniske sygdomme, graviditetsundersøgelser og meget andet. Et hurtigt overblik over de vigtigste emner finder du her:

 

Din journal:

Er du ny patient hos os skal du kontakte din tidligere læge og bede vedkommende sende journalen til os elektronisk. Det sker ikke automatisk – heller ikke hvis du har sat flueben ved dette punkt i din ansøgning om lægeskift via Borger.dk. På den måde har vi overblik over din helbredshistorik og kan varetage din behandling optimalt.

 

Kontakt:

Sydhavnens Lægehus
Hammelstrupvej 4b
2450 København SV
Tlf. 36 45 16 00
www.sydhavnenslaegehus.dk

Telefon:
Vores telefoner er åbne alle hverdage mellem kl. 8 og 16, bortset fra vores frokostpause, hvor vi kun modtager akutte henvendelser. Du kan se de præcise telefontider nederst i højre kolonne på hjemmesiden.

Email:
Hvis du opretter dig på hjemmesiden kan du kommunikere via email med lægerne.

 

Konsultationer:

Vi har åbent alle hverdage mellem kl. 8 og 16, tirsdage dog mellem kl. 8 og 18.

I tidsrummet kl. 11 til 12 har vi akutte tider. Du skal ringe om morgen for at blive anvist en akut tid samme dag. De akutte tider er korte konsultationer forbeholdt akut opståede problemstillinger, som ikke kan vente til der er tid til en planlagt aftale i lægernes kalender. I akuttiden må du forvente ventetid på om mod en time hvis vi har travlt. Vi bestræber os dog på at holde ventetiden kortest muligt.

Som patient i Sydhavnens Lægehus kan du ved planlagte konsultationer bestille tid hos alle læger i huset. Du er altså ikke begrænset af at gå hos én bestemt læge, men du må gerne, hvis du har det bedst sådan. De faste læger har som regel lidt længere ventetid på ledige konsultationstider end de ansatte. Kommer du i akuttiden må du dog forvente at du kommer ind til den næste ledige læge.

 

Læger og praksispersonale:

Vi er 3 faste læger – Jonas Meile, Heidi Hedegaard og Jesper Lundh.

Derudover har vi 2-3 uddannelseslæger, som typisk er ansat i 6-12 måneder ad gangen. Uddannelseslæger er færdigtuddannede læger, som er igang med at specialisere sig. De kan have alt mellem 6 måneder og 10 års anciennitet som læger.

Vores praksispersonale tæller jordemoder Linda Jensen og lægesekretær Rebekka Dahlgaard. Derudover har vi vanligt 4-6 dygtige medicinstuderende ansat, som varetager både sekretær- og laboratoriearbejde.

 

Receptfornyelse: 

Fast medicin, som ikke er vanedannende kan bestilles i skranken, pr. telefon eller via hjemmesiden. Sidstnævnte kræver at du opretter dig som bruger. Du finder en overskuelig vejledning når du klikker dig ind på hjemmesiden øverst i højre side.

 

Tidsbestilling: 

Du kan ligeledes bestille tid via hjemmesiden hvis du opretter dig som bruger. Du er også velkommen til at ringe eller møde op for tidsbestilling. Er der ingen tider som passer dig ved den elektroniske tidsbestilling kan du ringe og høre om vi har et afbud. Det er vanligt nemmest at komme igennem på telefonen om eftermiddagen.

 

Spørg endelig hvis noget er uklart.

 

Sydhavnens Lægehus