Ønske om at blive tilmeldt Sydhavnens Lægehus

Sydhavnens Lægehus har aktuelt lukket for tilgang af nye patienter. Dette fordi vi allerede har væsentligt flere patienter tilmeldt end det er påkrævet af Region Hovedstaden. Ved at tage imod endnu flere patienter, vil vores ventetider øges mere end de allerede eksisterende. På hjemmesidens forside i øverste venstre hjørne vil vi annoncere hvis vi igen åbner for tilgang af nye patienter. Idet vi har lukket for tilgang, er det ikke muligt for os, at lade enkelte patienter tilmelde sig. Der dog enkelte undtagelser, hvor vi gerne tager imod enkelte patienter i vores nærområde.

Du kan ansøge om lægeskift via Borgerservice, enten ved fremmøde på et af deres kontorer eller på nettet borgerservice.dk. Begge steder skal du udfylde en ansøgningsblanket, som kan afleveres til os fysisk eller sendes digitalt. Vær dog opmærksom på om du er berettiget til at skifte læge, se links nedenfor. Det er udelukkende Borgerservice som træffer afgørelse om hvorvidt du opfylder kriterierne for at skifte læge.

 

Du kan læse mere om de generelle regler for lægeskift her: https://www.kk.dk/laegeskift

Hvis du ikke allerede er patient i Sydhavnens Lægehus, men ønsker at blive det, kan du undersøge om du er berettiget til et lægeskift ved at læse mere om reglerne her: https://www.kk.dk/indhold/laegeskift-jeg-oensker-en-laege-som-ikke-tager-nye-patienter

Bor du mere end 5 km fra Sydhavnens Lægehus, kan du læse om hvad det betyder for dig her: https://www.kk.dk/laegeskift